Image Alternative Text
Image Alternative Text

Candy bar Bucuresti

  Se afișează 1–9 din cele 11 rezultate

 • Bufet cu prăjituri de casă

 • Candybar „Marinar”

 • Candybar botez

 • Candybar Galeria RoLand – JW Marriott

 • Candybar majorat

 • Candybar nuntă

 • Candybar nuntă

 • Candybar Romantic

  Decupăm etichete, stegulețe, legăm ...

 • Candybar Rustic

Candy Bar de la Cristine din Bucuresti – prajituri de casa delicioase

Conceptul de candy bar este foarte popular la petrecerile care se doresc a fi elegante pentru adulţi, colorate pentru micuţi şi pline de dulcegării pentru toată lumea. Cu toate că un astfel de candy bar poate fi sufletul dulce al petrecerii, modul în care este amenajat şi prăjiturile care îl onorează sunt două elemente-cheie pe care nicio gazdă nu poate să le ignore. Lăsăm creativitatea în baza imaginaţiei gazdelor sau a celor care îşi asumă responsabilitatea pentru conceptul de candy bar in Bucuresti specific tematicii unei petreceri sau aniversări, pentru a ne ocupa de sufletul acestui tip de bufet: prăjiturile care îl vor decora.

Cristina este o persoană al cărei univers are savoarea aburindă a prăjiturilor proaspăt scoase din cuptor şi prospeţimea combinaţiilor de ingrediente special alăturate pentru obţinerea unor efecte delicioase. Un candy bar in Bucuresti bazat pe dulciurile savuroase care sunt concepute „de la zero” în această cofetărie din Bucureşti şi care ajung să capete personalitate şi aromă pe măsură ce sunt „mangaiate” cu pasiune de Cristina, va avea efectul unui foc de artificii spectaculos. De aceea, indiferent de preferintele celor care vor să marcheze un eveniment important din viaţa lor printr-un delicat si in acelasi timp impresionant candy bar, prăjiturile din bucătăria Cristinei vor avea mereu avantajul de a fi făcute din ingrediente pline de prospeţime, aspectuoase, şi diferite întrucât au şi puţin din sufletul care le oferă strălucire şi un gust unic.

Prăjituri de la candy bar care să îţi bucure sufletul de copil

Eşti, aşadar, gata să pui la cale un eveniment care să conţină un candy bar in Bucuresti. Bucuria celor mici şi mari! Nu mai trebuie decât să îl ornezi cu diverse tipuri de prăjiturele şi dulciuri, tradiţionale sau exotice, pufoase sau cremoase, în toate nuanţele pe care şi le poate imagina Cristina şi care au o strălucire aparte în cofetăria ei online.

Dacă savoarea aburindă şi gustul delicios nu au reuşit încă să complimenteze papilele tale gustative, iată doar câteva dintre minunăţiile din bucătăria Cristinei care îţi pot încununa cu succes candy bar-ul şi într-un final, întregul eveniment:

 • Mousse cremos, din ciocolata, din mascarpone şi fistic sau din ciocolată albă, îţi poate transforma candy bar-ul din Bucuresti de la Cristine într-un loc de pelerinaj al tuturor degustătorilor şi apreciatorilor de creme care îşi măsoară timpul în linguriţe aromate şi bine închegate
 • Cakepops pentru toţi copiii, mici şi mari, care nu pot rezista tentaţiei de a sta cu un beţigaş în care este înfiptă o bomboană în mână. Pur şi simplu, totul pare să nu mai conteze în momentul în care un cake pops îşi face loc între degetele tale, transformându-te, încă o dată, într-un copilaş care şi-a găsit desertul preferat
 • Brioşe care reuşesc mereu să acapareze toată atenţia datorită formelor sale inedite, prin care îşi demonstrează personalitatea şi coafura impresionantă din cremă cu arome multicolorate şi multiaromate.
 • Macarons cu nuanţe fistichii, regi neîncoronaţi ai petrecerilor şi ai candy bar-urilor, mereu favoriţi şi mereu adoraţi de adulţi şi copii deopotrivă
 • Pachete de candy bar in Bucuresti de la Cristine de care conţin mai multe sortimente dulci adunate cu grijă de Cristina sub un singur inveliş care aşteaptă să fie devoalat şi sorbit din priviri

Unui candy bar merită să îi acorzi puţină tandreţe! Să îl răsfeţi cu dulciuri din belşug, să le aranjezi într-un mod splendid, să îl arăţi tuturor invitaţilor care îţi trec pragul cu sufletul deschis. De aceea, bucătăria Cristinei  din Bucuresti este pregătită să pună mult suflet în fiecare mic pătrăţel dulce pe care îl plasezi în piramida maiestuoasă a unui candy bar.

0744.639.301