Image Alternative Text
Image Alternative Text

Dulciuri de post

  Se afișează toate cele 7 rezultate

 • cup 2

  Biscuiţi cu gem

  5.00 din 5

  De post. Conțin nucă, ...

 • IMG_7308

  Cozonac de post

  Cine și-ar putea imagina, ...

 • IMG_7858

  Minichec cu banane

  Produs de post. Conțin: nuci ...

 • 13087204_10209296285305928_7635491194766326612_o

  Naked cake Vegan

  De post/Vegan Tort cu blat ...

 • IMG_7959

  Pernuţe cu unt de arahide

  5.00 din 5

  Produs de post. Pernuțe ...

 • IMG_6354

  Tartă cu ciocolată

  Produs de post! Fără ...

 • tort morcovi

  Tort de morcovi

  Tort de post cu ...

De ce trebuie să te abţii de la dulciurile tale preferate în perioada postului? Descoperă dulciurile speciale din bucătăria Cristinei!

Postul are o însemnătate aparte pentru toţi cei care respectă această perioadă specială pentru trup şi spirit. Cu toate acestea, este de multe ori privit ca o perioadă în care îţi sunt interzise unele mici plăceri pe care le ai de obicei.

Chiar dacă din punct de vedere religios, postul este o perioadă a reţinerilor de la plăcerile obisnuite, acesta poate fi umplut cu mici momente de bucurie nevinovată. Acestea sunt dulciurile de post, momentele dulci dintr-o perioadă în care acestea tind să lipsească traiului nostru de zi cu zi. Cristina se asigură că fiecare client care ţine la această perioadă de post şi o respectă din suflet, să poată să îşi alimenteze voinţa cu mici dulcegării de post, proaspăt coapte, din ingrediente naturale amestecate cu pasiune şi iubire, pentru un rezultat dulce plin de suflet.

Nu te abţine de la fericire în post! Încearcă dulciurile pline de savoare din cofetăria online Cristine de Casă!

Dacă postul este o perioadă a abţinerii, atunci înseamnă că această perioadă trebuie presărată cu cât mai multe momente magice care ne aduc aminte că putem fi buni şi respecta regulile acestei tradiţii fără să consumăm produse care conţin alimentele interzise. De aceea, fiindcă gusturile sunt diverse şi dorinţele cam tot la fel, în cofetăria online din Bucureşti în care se află bucătăria Cristinei pot fi găsite următoarele dulciuri de post:

 • Tartă cu ciocolată care deşi are un nume ispititor, este o prăjitură cât se poate de nevinovată caree aşteaptă să fie savurată de pasionatul de blat cremos obţinut din elemente proaspete şi care conţin aroma inedită a naturii, precum făina de migdale, sirop de agave, unt de cocos, lapte de migdale, ciocolată neagră şi cocos
 • Cozonac de post care te va lăsa perplex în momentul în care vei descoperi că deşi nu conţine nici lapte, nici unt, nici ouă, este la fel de pufos şi bun ca şi cel cu care suntem obişnuiţi pentru că este copt cu dragoste, iar sufletul său îl face să crească mare şi numai bun să fie servit încă de când este scos, aburind, din cuptor.
 • Biscuiţi cu gem obţinuţi din crocanţii fulgi de ovăz, deliciosul miez de nucă, cremosul sirop de agave şi aromatul gem fără zahăr care le oferă unicitate. Este opţiunea ideală pentru orice moment în care un biscuite clasic poate să nu se potrivească cu dieta sau cu noul stil de viaţă.
 • Minichec cu banane ce combină o dualitate fructată din cremoasa banană şi iradiantul fruct al pasiunii, toate combinate cu multă atenţie şi grijă într-o formă gingaşă de minichec împreună cu ulei de cocos şi sirop de agave. Se decorează cu miez de nucă pentru ca rezultatul să nu fie doar delicios, ci şi foarte sugestiv din punct de vedere estetic
 • Pernuţe cu unt de arahide, gata să dea peste cap papilele gustative ale oricărui împătimit al ciocolatei, deoarece adaugă la savoarea intensă a acesteia cremozitatea consistentă a untului de arahide şi blândeţea parfumată a mierii de albine, utilizată pentru îndulcirea acestor dulciuri de post

Perioada postului se poate dovedi a fi foarte plăcută şi pentru gurmanzi, atunci când doresc să respecte fiecare interdicţie alimentară, dar să permită, totuşi, din când în când, o mică atenţie nevinovată care a fost creată cu multă dragoste în bucătăria Cristinei. Dulciurile de post din cofetăria online Cristine de Casă sunt gata, aşadar, să îţi ofere mici bucurii în această perioada deosebită.

0744.639.301