Image Alternative Text
Image Alternative Text

Mărturii dulci pentru nunţi și botezuri

  Se afișează toate cele 3 rezultate

 • biscuiti decorati

  Biscuiți decorați

  Biscuiți fragezi, cu unt, ...

 • cakepops

  Cakepops

  Prăjiturele pe băț, cu ...

 • noiembrie

  Piersici

  Mărturii-piersici

Amintiţi-le cu drag de momentele voastre fericite printr-un mic suvenir dulce!

Botezul este primul moment fericit din viaţa unui adult în devenire, iar nunta cel mai fericit moment din viaţa unui cuplu. Fiecare dintre aceste două evenimente sunt, aşadar, memorabile pentru toţi cei care sunt elementul central al evenimentului: puiul de om, naşii şi părinţii, respectiv mirii, părinţii şi naşii, precum şi toţi prietenii şi rudele, participanţi la celebrarea evenimentului. Pentru că fiecare dintre aceste două evenimente conţin şi un moment festiv, în care petrecerea capătă dimensiuni pe măsură, fiecare secundă a acestor petreceri trebuie să reprezinte un moment memorabil, întipărit în mintea tuturor invitaţilor care asistă la aceste evenimente.

Pentru că prăjiturile sunt de multe ori partea cea mai aşteptată a oricărei petreceri, îndulcindu-i şi îndemnându-i să fie şi mai veseli, Cristina s-a gândit la o mică ştrengărie prin care fiecare îmbucătură dulce să fie o clipă memorabilă: mărturii dulci pentru nunţi şi botezuri. Se obişnuieşte ca la aceste evenimente festive să existe diverse mărturii sub formă de micuţe figurine, pe care fiecare invitat să le deguste sau să le ia acasă şi să îi amintească mereu de acest moment de bucurie la care a participat. Mărturiile dulci create de Cristina în propria cofetărie online din Bucureşti sunt mai multe decât atât. Ele vor asocia pentru totdeauna gustul dulciurilor deosebite din bucătăria ei cu fericitul eveniment în care invitaţii vor degusta aceste dulci minunăţii. Astfel, de fiecare dată când această prăjitură va mai fi gustată, botezul sau nunta la care au fost savurate prima oară va fi readus în mintea celui care va fi surprins din nou gustul de altădată.

O mărturie dulce pentru nuntă sau botez trebuie să aibă un gust memorabil! Găseşte gustul perfect la cofetăria online Cristine de Casă!

Fiindcă mărturiile pentru nuntă sau botez trebuie să fie memorabile nu doar ca gust, ci şi ca aspect, efectul vizual este cu siguranţă un atu pentru orice eveniment inedit. Astfel, bucătăria Cristinei coace minunate dulciuri special pentru aceste momente memorabile care trebuie să rămână impregnate în memoria colectivă a tuturor participanţilor. Savuroasele prăjituri care vor veni să vă desfete direct din cuptorul Cristinei sunt, printre altele:

 • Piersici create întocmai ca surorile lor care cresc în pomi, nişte biscuiţi savuroşi care au fost însiropaţi cu lichior de piersici, umpluţi cu gem de piersici, cu obrajori colorati cu esente naturale, apoi tăvăliţi cu bucurie prin zahăr, pentru a prinde o crustă care aprinde pofta dintr-o sclipire
 • Cakepops care trec greu neobservate când îşi fac simţită prezenţa la un eveniment. Gata mereu să impresioneze, aceste prăjiturele pe băţ au darul de a aprinde în sufletul de copil amintirea dragă a acadelelor pe care obişnuia să le ronţăie cu mult timp în urmă
 • Biscuiţi cu arome speciale, precum cei cu levănţică, gata să surprindă orice invitat cu fiecare firimitură aromată şi îmbucătură crocantă, în parte. Ca să fie memorabili, pot fi decoraţi cu marţipan, în ton cu tematica evenimentului
 • Brioşe cu afine, atât de simple, elegante şi drăguţe, cu multe fructe aromate, glazură şi bombonele special concepute pentru a avea viziunea unui viitor roz.

Iată, aşadar, cum nişte simple mărturii dulci pentru nunţi şi botezuri pot să impresioneze toţi invitaţii şi să devină nişte suveniruri ale fericirii. Cofetăria online Cristine de Casă îţi transmite prin sufletul pus în aceste prăjiturele, urările de bine pentru o viaţă luminoasă şi gustoasă.

0744.639.301