Image Alternative Text
Image Alternative Text

Patiserie

  • Biscuiţi și fursecuri

   Biscuiţi și fursecuri

  • Tarte

   Tarte

  • Tradiţionale

   Tradiţionale

  Se afișează 1–9 din cele 25 rezultate

 • IMG_8052

  Bezele cu ganaj de ciocolată

  Bezele simple, lipite cu ...

 • IMG_8112

  Biscuiţi cu ciocolată și alune de pădure

  Biscuiți ronțăitori cu ciocolată ...

 • IMG_8115

  Biscuiţi cu ciocolată și mentă

  Biscuiții de cacao umpluți cu ...

 • IMG_8092

  Biscuiţi cu gem

  Biscuiți fragezi cu unt, ...

 • cup 2

  Biscuiţi cu gem

  5.00 din 5

  De post. Conțin nucă, ...

 • IMG_6924-4

  Biscuiţi cu merișoare

  Biscuiți ronțăitori cu merișoare, ...

 • biscuiti de nuca cu bezea

  Biscuiţi de nucă cu bezea

  Biscuiții cu nucă și ...

 • biscuiti decorati

  Biscuiți decorați

  Biscuiți fragezi, cu unt, ...

 • IMG_6935-4

  Cornuleţe vanilate

  Cornulețe vanilate, cu nucă. Conțin: ...

Simţi mirosul inconfundabil al bucătăriei bunicii? Descoperă-ţi propria copilărie în produsele de patiserie!

Încă din copilărie ne însoţeşte o briză cu arome de scorţişoară, vanilie sau rom, care ne poartă mereu, ca printr-un portal magic, în bucătăria bunicii sau a mamei, care gătea neobosită bunătăţi care să bucure întreaga familie, ale căror reţete din caiete îngălbenite de vreme păstrau aroma tuturor aburilor înmiresmaţi care le-au năpădit fiecare pagină. Vremurile trec, iar noi simţim din ce în ce mai puţin acel fior electrizant pe care îl simţeam atunci când veneau sărbătorile şi bucătăria era parcă un tărâm magic, în care se coceau surprize misterioase, cu coajă crocantă şi conţinut pufos, gata să dea tonul unei atmosfere de sărbătoare. Astăzi parcă ne dorim să mai simţim acea suavă mireasmă.

Acest lucru şi-l doreşte şi Cristina, cea care prin cofetăria online din Bucureşti duce mai departe tradiţia reţetelor învăţate de la bunica, şi oferă celor care şi-au pierdut speranţa că vor mai simţi acea undă înmiresmată care să îi poarte în copilărie, bucurii nebănuite. Printre produsele sale le regăsim atât pe cele inspirate din vremurile în care asista îmbujorată la procesul de creaţie din bucătăria bunicii sale, cât şi produse de patiserie care sunt mai aproape de momentul prezent al gastronomiei din toată lumea. Toate acestea vor acţiona exact ca acea madlenă proustiană, care duce cu gândul la vremuri dintr-un trecut ce pare uitat.

Ştii cu ce produse de patiserie „ de casa” te alintă aburii îmbietori din bucătăria Cristinei?

Dacă aspectul produselor de patiserie din bucătăria Cristinei sunt la fel de îmbietoare precum savoarea reală a acestora, atunci tot ce rămâne de făcut este să ne înfruptăm cât mai rapid din ele. Fiind prea multe pentru a le face faţă într-o singură zi sau o singură îmbucătură, trebuie luate pe rând, pentru ca fiecare delicatesă aburind de sărbătoare să îşi facă loc şi să rămână pentru totdeauna în sufletul fiecăruia dintre noi. Iată doar câteva dintre aceste minunate bunătăţi:

 • Biscuiţi fragezi şi fursecuri fragede sau crocante, după cum pofteşte sufleţelul mâncăcios de copil din interiorul fiecăruia. Aromele acestor mici minunăţii aburinde sunt îndeajuns de variate încât să fie pe gustul şi inima oricui gustă din cornuleţele cu nucă, biscuiţii cu ciocolată, alune sau mentă, biscuiţii cu gem, fursecurile cu ciocolată, pernuţele cu unt de arahide şi câte şi mai câte bunătăţi care îţi pot însenina ziua doar dintr-o îmbucătură.
 • Tarte delicioase care combină calitatea premium a ingredientelor din blat, mereu proaspete şi mereu de la producători de renume, cu forţa naturală a fructelor proaspete, gată să îşi aducă aportul de sănătate şi energie. Tartele din cofetăria online a Cristinei sunt pregătite să îţi stimuleze papilele gustative, care vor reactiona la vederea unei tarte cu lămâie şi bezea, cu migdale şi pere, cu vanilie sau ciocolată, cu brânză dulce şi zmeură sau cu exoticul mango
 • Produse de patiserie tradiţionale care nu mai au nevoie de nicio descriere, pentru că se aşează confortabil pe mese de fiecare dată când se apropie sărbători precum Paştele sau Crăciunul. Fie că este vorba de pască, de plăcinte poale-n brâu sau de pufosul cozonac, produsele de patiserie tradiţionale de la cofetăria Cristinei sunt pregătite să îţi inunde casa cu o atmosferă festivă şi îmbietoare.

Dacă eşti pregătit să retrăieşti încă o dată aroma specifică din bucătăria bunicii, unde miresmele încingeau o horă pe cinste, chiar în jurul nasului tău, pentru ca în cele din urmă să te facă să nu îţi doreşti nimic mai mult decât o felie de cozonac, cofetăria online Cristine de Casă te pofteşte mai aproape de bucătăria de unde izvorăsc, într-un ritm bine calculat, produse de patiserie cu suflet drept ingredient principal.

0744.639.301