Image Alternative Text
Image Alternative Text

Prăjituri

  • Bomboane

   Bomboane

  • Brioșe

   Brioșe

  • Prăjituri de casă

   Prăjituri de casă

  Se afișează 1–9 din cele 28 rezultate

 • IMG_9131

  Albă ca zăpada

  Prăjitură de casă cu ...

 • IMG_9135

  Albinița

  Albinița - Prăjitură de ...

 • IMG_4173

  Anieze

  Prăjituri cremoase cu nucă, ...

 • IMG_8086

  Bomboane cu unt de arahide

 • IMG_1009-2

  Brioșe cu cafea

  Blat cremos de ciocolată ...

 • IMG_0995-2

  Brioșe cu ciocolată

  Blat cremos de cacao ...

 • IMG_5097

  Brioșe cu ciocolată neagră

  Este brioșa perfectă pentru ...

 • IMG_9518

  Brioșe cu fistic

  Blat cremos de ciocolată ...

 • 1

  Brioșe cu vanilie

  Brioșe de vanilie cu ...

Dacă viaţa ar fi o prăjitură, cât de dulce ar fi lumea ta?

Cred că am avut cu toţii momente mai puţin fericite în viaţa noastră, care au fost înseninate de o prăjitură gustoasă. Aţi putea spune că din punct de vedere chimic e normal pentru că dopaminele şi endorfinele care ne inundă corpul în momentul în care servim desertul preferat sunt cele care se asigură de starea noastră de euforie. Ei bine, chimia nu e totul! Dacă ar fi aşa, am consuma zahăr gol şi efectul ar fi acelaşi. Nu, cu siguranţă contează şi foarte mulţi alţi factori, iar prăjiturile din bucătăria Cristinei sunt cele mai dulci argumente. Adică cele mai bune argumente!

Cu toţii avem o prăjitură preferată! Fie că este vorba de prăjiturile care ne aduc aminte de bucătăria bunicii si a mamei sau de cele pe care le facem acasă sau le servim într-o cofetărie, există în colţişorul minţii noastre un mic pitic pofticios care prinde un moment în care comandă: Vreau ciocolată de casă! sau Vreau macarons! Iar acea voce nu va înceta până când prajitura nu a fost savurată pe deplin. În orice caz, pentru ca prăjitura preferată să fie găsită în cel mai scurt timp, ca să poată fi gustată şi apreciată de fiecare papilă gustativă în parte, Cristina se asigură că fiecare client va găsi în bucătăria ei toate aceste prăjituri, create din ingrediente proaspete şi de calitate premium, cu multă pasiune, atenţie şi dedicare.

Ce simţi în momentul în care savurezi prima linguriţă din desertul tău preferat?  

Cristina îţi va demonstra diferenţa dintre gustul unui desert banal, care este servit în grabă pe drumul de la muncă sau în pauza de masă, atunci când mintea este conectată la munca ce urmează, şi gustul unei prăjituri din bucătăria ei.

În primul rând, o prăjitură din cofetăria online a Cristinei are nevoie de un ritual special, pentru a-i fi înţeles mesajul şi, eventual, pentru a-l transmite celor dragi. Există oameni care ştiu să preţuiască astfel de momente, iar un exemplu ar fi un cuplu care, atunci când au realizat cât de speciale sunt macaronsurile pe care le-au cumpărat, s-au îmbrăcat de gală, el în costum iar ea în rochie de seară, apoi au servit, în propria sufragerie, aceste desert, în cel mai elegant mod posibil. Astfel au pus în armonie gustul minunat al prăjiturii, sentimentul transmis de cea care l-a creat cu momentul special al celor doi. Fiecare prăjitură din cofetăria din Bucureşti a Cristinei ofera o stare de confort, sporeşte sentimentul de plăcere şi aduce aminte de momentele fericite, devenind, la rândul său, un moment fericit.

Vine, astfel, mult aşteptatul moment al degustării uneia dintre prăjiturile care pot fi găsite în bucătăria Cristinei:

 • Brioşe cu blaturi pufoase şi creme delicioase cu arome de ciocolată, cafea, lămâie, afine sau fructe de pădure
 • Bomboane care aduc aminte de vremea senină a copilăriei, mici delicii numite praline, limoncello, cake pops, caramele cu migdale sau fondante.
 • Macarons eleganţi şi făcuţi special după reţeta franţuzească care i-a consacrat şi i-a transformat în adevărate bijuterii în lumea prăjiturilor
 • Brownie sau negresă, aşa cum era ştiută de cuptorul din bucătăria bunicii, plină de savoarea ciocolatei în combinaţie cu răcoritoarea cremă de mentă, pregnanta aromă a nucilor rumenite sau delicioasa cremă de brânză
 • Prăjituri speciale, pentru copilul care, ca odinioară, se chinuia să ajungă cu mâna pe masa unde erau înşirate bunătăţi precum prăjitura copilăriei, lămâiţe, linzer sau anieze.

Ce au în comun toate aceste prăjituri cărora le poţi simţi aroma direct din bucătăria Cristinei? Momentul în care, cu ochii strălucind de bucurie, iei prima linguriţă sau prima muşcătură şi simţi un simplu fior de plăcere, care opreşte timpul în loc şi te îndeamnă, parcă, să mesteci mai încet, să sorbi cu nesaţ fiecare aromă şi să simţi fiecare firimitură de gust. Doar aşa vei şti că ai savurat o prăjitură cu suflet din bucătăria Cristinei, pregătită pentru cei care ştiu cât de special este momentul în care suntem faţă în faţă cu prăjitura copilăriei noastre.

0744.639.301