Image Alternative Text
Image Alternative Text
Povestea

placinte
Trecutul
Își amintește de zilele friguroase de iarnă în bucătăria bunicii , de bunătățile cu suflet scoase fără mănuși termorezistente din tăvile ”cu istorie”…și nu se frigea… pentru că bunicii nu îi era frică de soacră! Cozonaci, poale-n brâu, pâine aburindă… Își mai amintește de nelipsitul ”ceva dulce” de la ora 5 : căpșuni din grădină cu smântână și mămăliguță, tocinei moldovenești, frigănele, orez cu lapte, minciunele cu caimac, magiun…
vremuri
Vremuri tulburi
Timpul a trecut, Cristina a uitat puțin de bunătățile din bucătăria bunicii, dar nu și de suflet. A urmat calea dreptății raționale și pragmatice, iar după cinci ani se numea consilier juridic. Cinci ani în care a exploatat o bucătărie cât o cutie de chibrituri. Aragazul cu un singur ochi funcțional și cuptorul care perpelea cam tare i-au dat bătăi de cap. Mai multe decât examenele la drept civil.
prez
Prezentul
Cu diplomele parafate, datate și semnate, cu gândul la o lume mai bună, mai puțin amară, cu speranța că se poate face primăvară cu o prăjitură, a creat povestea dulciurilor cu suflet. O poveste care a devenit realitate într-o bucătărie ceva mai mare decât cea a ”dreptății”.
viitorul
Viitorul
Ca orice copil, Cristina își dorește să crească mare. Promite că sufletul de copil va dăinui.
product
CRISTINA
DESPRE MINE

Să dăruiesc cu dragoste, este un ingredient special pe care-l împărtășesc zi de zi dulciurilor din bucătăria mea.
Fiind alături de cei dragi,inspirată de oamenii frumoși, trăiri și amintiri mereu pline de bucurie, prăjiturile mele vor fi întotdeauna însoțite de o poveste!
Cristinele se nasc din bucuria unui suflet împlinit.

0744.639.301